Het gaat al eventjes rond maar ook wij gaan verhuizen…..
We geven je hier het juiste gehele verhaal even zodat er geen andere “praatjes” rond gaan.

Wij zijn begonnen in de Veldstraat met een Popup-Zaak dat ging leuk en goed, waarmee we overgingen in een handelshuur contract 3-6-9 zoals dat bekend is.
Toch deed de eigenaar voor zijn en ons goed zijn er een “break” inzetten van 1 jaar na datum, moest het niet goed gaan, konden we altijd nog opzeggen.

Intussen heb ik zelf veel geleerd uit het stukje Veldstraat, en zag in dat we aan het begin of het einde van de stad zaten, mensen hadden nog geen trek of gingen al met hun handen gevuld weer voorbij, we miste de spontane passant, naast de vele klanten die we in bijna 1 jaar hier over de vloer kregen, wilde wij deze alvast zeer vriendelijk bedanken voor hun support bij deze.
Wij hopen deze ook tegen te komen in ons nieuwe stekje.

Maar dan, dit stukje Veldstraat heeft na een grote verbouwing naast ons, wat nu de mooie zaak Snipes is.
Intussen is Tommy Hilfinger vertrokken evenals H&M hier op dit kleine stukje, met nog een leegstaand pand en het vertrek/verhuis van de FNAC gaat het niet zo goed als dat in de krant stond.
Als laatste vertrekt dan ook Grand Optical nog aan de andere zijde, deze gaat naar de Koestraat verhuizen (en mogelijk ook een kandidaat voor ons huidige pand)

H&M gaat vanbinnen geheel leeg gemaakt worden, het trappen/lift gedeelte is de zorg, daar gaat veel werk aan zijn en de stof zien we al aankomen, naast transportwagens, containers enzo meer.
Fnac gaat ook de boel leegmaken en dat zal nog spoediger gebeuren dan verwacht was (mogelijk deze Juni-maand nog met daarbij ook de periode van de braderie).

Awel, dan gaat het toch beter worden?
Nee, de leegstand is nog niet opgelost, een popup brillenzaak gaat erbij aankomen zover geweten is nu, dat in het pand van Tommy Hilfinger
Als men de krant moet geloven, gaan ze hun nu sneller bezig houden met het stuk hier OP STRAAT aan te pakken en zal zeker beter moeten gaan dan wat er vorig jaar gebeurd is (wat niemand heeft gezien waarschijnlijk, het lijkt nu nog erger).
Anders gaat dat toch in 2021 zijn zover ik “de klepel heb horen luiden”

Als kleine ondernemer ging ik daar niet op wachten…..
Met de eigenaar dus afgesproken de “break” uit te voeren en wij zullen zonder tegenbericht de deur sluiten op de laatste avond van de braderie 30juni.

Waar wij naar toe gaan?
Dat wilde je eigenlijk weten 🙂
Zoals de planning nu is….. 15 juni doen we op 2 locaties open, nog 2 weekjes in de Veldstraat en we zullen aan de andere kant van de winkelstraten op het GROOT KANONPLEIN de andere zaak opendoen.

THE SHOWBOAT zal er op de gevel te zien zijn maar gaan het iets of wat aanpassen en zullen daar DO´NUTS meer naar voren laten komen.
We hebben zelfs een zeer toepasselijke en duidelijke website voor.

www.donuts.gent

Immers ga je de lekkerste (en nog meer dan we nu hebben) donuts van Gent daar vinden.
Samen met de PANDASLUSH en onze heerlijke SOFTIJS zal dat met een koffie en de frisdrank het grootste deel worden.
Betreffende de andere dingen die we verkopen in THE SHOWBOAT, oa. de USA HOTDOGS en PASTA maar ook de POPCORN, zullen we zeker nog een nachtje moeten slapen.
Er is zelfs een mogelijkheid dat we toch “nog een pand” zullen openen in de wintertijd 😉 waarbij dan weer de pasta en de andere zaken makkelijk te verkrijgbaar zijn.

Wat denk jij ervan?
Laat je gerust horen, deel maar lekker door op internet, vertel het rond, je zult zien hoeveel dit leuk gaan vinden.

En we vertellen je nu al….. 15 juni doen we een serieuze actie ! …. iedereen is bij openingen van alles aan het weggeven tegenwoordig 😉

Het is maar 10 minuutjes wandelen
%d bloggers liken dit: