EZride in Gent,  hip en cool !

Heb jij hem al gezien, OLIJF GROEN is hij…..
Hij staat bij ons binnen, kom deze TOFFE en HIPPE ….. EZ RIDER maar eens bezien, niet zomaar een E-Scootertje maar een heuse blitse nieuwe vriend.

Vliegensvlug overal naar toe vanuit de stad of van daarbuiten.
Kosten ga je zeker besparen hoe dan ook, en via woon- werkverkeer gaat ie je nog geld opbrengen op de koop toe.

Zeer lage kosten in onderhoud en gebruik, doe jij dat maar eens met het openbaar vervoer of huidig voertuig na.
Okay met je fiets ga je wel winnen, maar dan mag jij trappen en ik ga lekker op mijn gemak ontspannen aan 25 kilometer per uur.

Heb jij ooit gedacht dat dit de toekomst gaat worden en wil je een van de eerste zijn die er mee gaat rijden, WEES DAN SNEL en kom bij ons of lees onze pagina op deze website door.

Je gaat hem echt willen !

The Showboat is een officiële partner van EZRIDE en daarom alleen al geven wij je bij iedere EZ-RIDE een lekker zak DONUTS GRATIS !

Bij een E-scooter niet de STEP dus, geven wij je nog een ander cadeau erbij !

Klik dus snel om meer te weten te komen

Dit is echt een leuke ride, je gaat er dus veel geld mee besparen en nog lol mee hebben ook, je gaat als een echte hippe rondrijden en lacht ze eigenlijk allemaal uit met hun parkeerkosten alleen al.
Zoef ze voorbij bij het stoplicht of “neem de knip” in Gent HET MAG allemaal.

Wat natuurlijk nog steeds niet mag is “steppen of schooteren” in de voetgangerszones in België.
Voor de rest ben je net een fiets maar ook daar is wat vreemds, je bent het ook weer niet dus je mag gewoon op de weg zolang je maar de minimum snelheden aanhoudt.

Veiligheid hebben wij erg hoog in ons vaandel, maar toch kan ik je meegeven dat een “helm” of rijbewijs niet verplicht is, met helm is natuurlijk wel veiliger !

EZrides in Gent

Kriebelt het al ? klik hier en zie wat we nog meer schreven erover !

Informeer je maaten, makkers en andere vriend(in)en, verover Gent, Leuven, Brussel en Antwerpen met onze EZ-RIDES.
Dit IS de oplossing voor het milieu en jouw dagelijkse verkeersstress, de oplossing voor al de nieuwe regels waarmee een auto een “probleem” aan het worden is in de steden.
Maar natuurlijk ook buiten de steden een prachtige oplossing, niet alleen de natuur gaat hier beter van worden, ook jij zal makkelijker een zondags-ritje met jouw nieuwe bike gaan doen en genieten wat de natuur ons te bieden heeft op een “geluidsloze” manier van vervoeren.

%d bloggers liken dit: