ChupaChupsdozen1

Dezer dagen gaan we in THE SHOWBOAT wat nieuwe dingen “show-en” en ook maken.
Wat wij niet zelf maken maar in hoge kwaliteit inkopen en weer een beetje uniek in het Gentse hebben, Chupa-Chups Donuts.

Deze Donuts zijn ruim van formaat en gevuld met COLAsmaak of AARDBEIENsmaak, de topping is zoals “een lollie” šŸ™‚
Naast deze grote gevulde hebben we ook de kleine minidonuts die we per 3 verkopen. (drie verschillende per aankoop), deze zijn niet gevuld.

Hebben we nog meer dit weekend ?
Jawel er staat nog een fijne kostenbesparende EZRIDE scooter, bij ons binnen, kom even zien en laat je informeren, je krijgt van ons er nog een cadeau bij als je hem aankoopt of een leuke elektrische step waar je ook natuurlijk een cadeau bij krijgt.
Wil je online kijken, zie dan op www.ezride.be en met THE SHOWBOAT als vermelding meegeven krijg je niet alleen dat cadeau maar ook nog eens de mogelijkheid om hem hier gewoon af te kunnen halen.

Bij onze Donuts gaat er ook nog een uniek en leuk iets bijkomen, niet alleen de “oven”-xl-donuts maar ook nog iets waarmee jij jouw eigen donut UNIEK kan maken, perfect voor feestjes, aankondigingen of gewoon “aan je lief” te geven.

Al deze items staan verder nog niet op de website, ze zullen zeker spoedig erbij komen na het weekend als onze “test” gedaan is en alles optimaal klaarstaat.

Kom deze dagen binnen en geniet nu alvast van onze nieuwtjes !

Aja, zondagavond en de week erop doen wij nog een verloting van 6 weken 6 Artisanale donuts GRATIS die jij kan winnen, nog 2 winnaars te gaan dus !

%d bloggers liken dit: