We hebben vandaag de winkel al deels gevuld online.
Je kunt dus naar hartenlust gaan bestellen en wij zorgen dat het geheel bij elkaar staat op de door jouw bepaalde dag en tijd.
Warme en/of bevroren spullen zullen we op het laatste moment doen klaarmaken.

Waarom dit ?

We hebben regelmatig onder de middag mensen die maar een korte tijd hebben om te eten en wensen graag tot ons te komen.
Omdat sommige mensen niet altijd weten wat ze willen, hun geld even niet vinden , of er wat betaalproblemen komen, gaat de rij langer en langer worden.
Speciaal voor deze mensen is het dus perfect vooraf te kiezen, te betalen en zo “de rij” voorbij kunnen steken.
Je hoeft dus niet meer af te rekenen als je niet voor de optie “contant” hebt gekozen, en wij doen ons uiterste best jouw eten zoals gevraagd bijeen te hebben en je warm op het juiste tijdstip zoals aangegeven klaar te hebben.

Dit is volgens ons ook wel een unieke optie in Gent om zo je “lunch” of avondeten te bestellen die je dan zelf komt halen.
Op vertoon van je mail is het voor ons dus om mee te geven, DEEL je mail niet MITS je zeker wilt dat iemand anders het komt halen.
Wil/kan je zelf niet komen, stuur jouw ontvangen mail door naar de persoon die het kan tonen op zijn/haar GSM alleen MET MAIL kunnen wij het meegeven, indien er geen mail getoond kan worden vragen we de IDkaart en verifiëren de naam op deze wijze.

Deel gerust met je klas/school-genoten, je collega´s vrienden en vriendinnen, dit unieke concept.
Je zult zien dat vele hier blij van kunnen worden, niet alleen van de mogelijkheid maar ook van onze democratische prijzen !

%d bloggers liken dit: